Ubisoftin piraattipeli Skull & Bones lykkääntyy ainakin ensi vuoteen

Meret ovatkin vielä turvassa tämän vuoden, sillä Skull & Bonesin julkaisua on lykätty.

17.5.2018 20:04

Ubisoft on siirtänyt uuden merirosvopelinsä Skull & Bonesin julkaisun ensi vuoden tilikaudelleen. Kun peli julkistettiin alunperin viime kesän E3-messuilla, kaavailtiin sitä vielä pihalle loppuvuodeksi 2018, mutta nyt julkaisu tapahtuu aikaisintaan huhtikuussa 2019 ja viimeistään maaliskuussa 2020.

Lisäkehitysaika menee tietysti pelin laadun varmistamiseen. Skull & Bones on kehitteillä Ubisoftin Singaporen studiossa, joka aikoinaan loi myös Assassin’s Creed -sarjan merenkäyntiosuuksia. Uutukainen on tähän mennessä kuitenkin tiimin selvästi isoin projekti, joten halu saattaa se kunnialla loppuun on studiossa luonnollisesti merkittävä.

Seuraavan kerran pelin on tarkoitus olla esillä taas kesäkuun E3-messuilla. Toiveena kehittäjillä olisi kerätä vielä ennen julkaisua vielä myös paljon pelaajien ajatuksia pelistä ja lähteä luomaan niiden voimin yhteisöä, joka on yhtä innokas tulevasta merirosvoilusta kuin sen kehittäjät.

Muistutuksena ohessa viimevuotista pelikuvaa Skull & Bonesin moninpelistä. Peliin on luvattu mukaan myös yksinpeliosuutta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa