Ubisoftin ja Might & Magic -kehittäjän tiet eroavat

Might & Magic -sarjan kehittäjänä viimeisinä vuosina kunnostautunut Limbic Entertainment ei ole enää Ubisoftin kehityskumppani.

9.10.2016 15:15

Ubisoft on päättänyt kumppanuutensa Might & Magic -pelejä viimeiset vuodet työstäneen ranskalaiskehittäjä Limbic Entertainmentin kanssa. Ilmoitus tehtiin Might & Magic Heroes VII:n kotisivuilla, joiden mukaan peliin ei ole jatkossa odotettavissa enää minkäänlaisia päivityksiä.

Ubisoftin ja Limbicin läheinen yhteistyö käynnistyi alkujaan, kun Limbic auttoi päivittämään ja laajentamaan alunperin Black Hole Entertainmentin kehittämää Might & Magic Heroes VI:ta. Limbic vastasi aikoinaan myös vuonna 2014 julkaistun Might & Magic X: Legacyn kehityksestä, josta se siirtyi lopulta juurikin Might & Magic Heroes VII:n työstäjäksi.

Mitään erityisempää taustoitusta kumppanuuden päätökselle ei ole annettu. Ubisoft on kuitenkin toivottanut ilmoituksessaan kaikkea hyvää Limbicille ja muille Might & Magic Heroes VII:n kanssa painineille tiimeille.

Heroes-tiimin puolesta toivomme, että jatkatte sarjan arvostamista meidän tavoin ja odotamme innolla seuraavaa kohtaamistamme Ashanissa, Ubisoft toteaa sarjan faneille.

Lähde: Might & Magic Heroes VII (Kotisivu)

Lisää luettavaa