Hakkeriseikkailu Watch Dogs lähtee lapasesta marraskuussa

Watch Dogsin on aika näyttää pelikansalla hampaansa hieman Assassin's Creed IV:n jälkeen. Erikoisversioita olisi luvassa tuolloin myös useampia.

29.4.2013 17:55

Ranskalaisjulkaisija Ubisoftilla piisaa annettavaa loppuvuonna. Yhtiö on on julkaissut tänään uuden trailerin odotetusta Watch Dogs -pelistään, minkä johdattelemana se on samalla vahvistanut pelin saapuvan Pohjoismaissa marraskuun 21. päivä PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Wii U:lle ja pc:lle.

Toinen Ubisoftin suurteos, Assassin’s Creed IV: Black Flag, nähdään Suomessa siis vain vajaa kuukausi aikaisemmin. Sekä se että Watch Dogs ovat molemmat myös suuntaamassa seuraavan sukupolven konsoleille.

Trailerin ja julkaisupäivän ohella julki on samalla tuotu joukko pelin erikoisversioita. Kuten Assassin’s Creed IV:nkin kohdalla, on erikoisversioita tarjolla jälleen useampaa sorttia.

Erikoisversioista Special Edition sekä Ubisoftin Uplay-palvelun kautta yksinoikeudella myytävä erikoispaketti painottuvat herkuiltaan ladattavaan lisäsisältöön. Vigilante Editioniksi kutsuttu kokonaisuus pakkaa sisäänsä puolestaan Watch Dogsin ääniraidan, fyysisen lippiksen ja maskin sekä yhden ylimääräisen yksinpelitehtävän.

Tuhdein paketeista on Dedsec Edition. Siinä mukana nähdään niin patsasta, ääniraitaa, karttaa, AR-kortteja, taidekirjaa, metallikantta kuin ladattavaa lisäsisältöäkin.

Erikoisversioiden saatavuustilanne Suomessa on vielä epäselvä. Ainakin Britanniassa paketit on jaettu vahvasti jälleenmyyjittäin.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa