Ubisoftilta luvassa ainakin 3-4 uutta AAA-peliä alkuvuoteen 2020 mennessä

Ubisoftin seuraavan vuoden suunnitelmiin lukeutuu 3-4 uutta AAA-peliä.

15.2.2019 11:07

Ubisoft on paljastanut sijoittajilleen pitämässään palaverissa yhtiöltä olevan odotettavissa 3-4 uutta AAA-peliä seuraavan tilikauden aikana, eli alkavan huhtikuun ja maaliskuun 2020 lopun välillä.

Yhtiö ei kuitenkaan maininnut sen tarkemmin, mistä peleistä on kyse tai mihin pelisarjoihin ne mahtaisivat lukeutua.

Yksi tulevista nimikkeistä on todennäköisesti jo julkistettu merirosvopeli Skulls and Bones, jolle on annettu julkaisuikkunaksi vuosi 2019. Myös odotettu Beyond Good and Evil 2 on julkistettu virallisesti, joskaan sille ei ole annettu vielä sen tarkempaa julkaisupäivää.

Sen sijaan uutta Assassin’s Creed -sarjan peliä ei kannata odottaa tälle vuodelle, sillä yhtiö on vahvistanut jo aiemmin, että vuonna 2019 pidetään salamurhaajien osalta sapattia.

Potentiaalisesta Watch Dogs 3:sta on myös huhuiltu ja jopa vihjailtu Ubisoftin itsensä kautta, mutta yhtiö ei ole virallisesti julkistanut pelisarjan mahdollista kolmatta osaa. Samoin pelisarjan yhteydessä ilmi tullut Pioneer-projekti on viimeisimpien huhujen perusteella edelleen kehitteillä, joskin tuotanto uudelleenkäynnistettiin täysin toisenlaisena vasta viime kuussa.

Yhtiön muusta repertuaarista muun muassa Ghost Recon – ja Splinter Cell -sarjat alkavat käydä iäkkäiksi edellisten osien julkaisupäivien osalta. For Honor ja Rainbow Six Siege luottavat sen sijaan hyväksi havaittuun pelit palveluna -malliin ja ovat juuri saaneet uusimmat kausipäivitykset, joten näiden jatko-osia tuskin nähtäneen.

Kyseessä voi olla myös kokonaan uusi peli tai pelisarjan alku. Ubisoft on tunnetusti onnistunut vuosien varrella pitämään täysin uudet projektinsa yllättävän salassa tiedonjanoisilta faneilta ja medialta.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa