Ubisoft puuhailee jonkin suuren parissa Singaporessa.

Assassin’s Creed 3:n kehitykseen osallistunut Ubisoft Singapore on paljastanut kehittävänsä yhtä studion tähän asti suurimmista monialustaprojekteista. Tiedossa ei ole, onko mysteeripeli täysin uusi tuttavuus vai jatko-osa jollekin Ubisoftin moninaisista sarjoista.

Projektin olemassaolosta vihjasi ohimennen studiopomo Olivier de Rotalier, joka rupatteli taannoisessa Game Developers Conference -kehittäjäkonferenssissa Ubisoftin uusista tuulista Aasiassa. Singaporen studio on jättihankkeen ohella myös mukana perustamassa yhtiölle uutta haaraa Filippiineille.

– Me olemme haalineet Singaporeen kahdenlaista ammattitaitoa: tunnemme AAA-pelit, mutta Ghost Recon: Phantoms opetti meille myös verkkopelipuolen kehitystä. Olemme olleet mukana kymmenessä AAA-projektissa viimeisten seitsemän vuoden aikana, ja nyt johdamme yhtä Ubisoftin suurimmista projekteista pc:llä ja konsoleilla, de Rotalier hehkutti.

Ensi vuodelle Ubisoft kaavailee muun muassa uutta Assassin’s Creediä ja jatkoa Watch Dogs -teknotrillerilleen, mutta yhtiö ei ole vahvistanut Singaporessa kehitettävän kumpaakaan sarjaa.

Lähde: GameSpot, GamingBolt

Lisää luettavaa