Ubisoftilla tekeillä kasa pelejä, myös Assassin’s Creed IV:n jatko-osa

Ubisoft Toronto aloittaa viiden pelin työstämisen Splinter Cell: Blacklist -pelin valmistuttua.

28.3.2013 11:00

Tässä kuussa julkistetun Assassin´s Creed IV: Black Flag -pelin jatko-osa on jo kehitteillä.

Ubisoft Toronton pomo Jade Raymond kertoi nykyisen studionsa aloittaneen jatko-osan Assassin´s Creed IV: Black Flag -pelin työstämisen Ubisoft Montreal -studion yhteistyössä.

Tällä hetkellä Ubisoft Toronto työstää Splinter Cell: Blacklistiä, jonka jälkeen studiolla on yhä viisi projektia työn alla, joista yksi on edellä mainittu uusi osa Assassin´s Creed –sarjaan. Studion tulevista projekteista Raymond ei suostunut paljastamaan suurempia yksityiskohtia.

– Meillä on kaksi suurta yhteistyöprojektia, josta emme voi puhua tämän enempää, pelit liittyvät kahteen Ubisoftin suurimpaan sarjaan. Tämän lisäksi työn alla on kaksi täysin uutta peliä, Raymond vihjailee.

Yksi tulevista tuotoksista tulee olemaan uusi osa Splinter Cell -sarjaan. Vaikka Raymond ei paljastanut yksityiskohtia tulevista peleistä, hän kertoi olevansa innostunut pääsevänsä työskentelemään Assassin´s Creed -sarjan kanssa, jonka ensimmäistä osaa hän oli tuottamassa.

– Tärkeää tässä on se, että saan työskennellä samojen tärkeiden ihmisten kanssa, joiden kanssa oltiin vallihaudassa ensimmäisen pelin julkaisun aikoihin. Olemme selvinneet siitä kaikesta ja osa heistä on vieläkin täällä. On hienoa taas työskennellä heidän kanssaan, Raymond sanelee.

Assassin´s Creed IV: Black Flag julkaistaan Pohjoismaissa lokakuun 31. päivä Xbox 360-, PlayStation 3- ja Wii U -konsoleille. Pelin pc:lle ja tuleville konsoleille saapuvan version julkaisuajankohtaa ei vielä olla vahvistettu. Katsasta alhaalta Assassin´s Creed IV: Black Flagin traileri.

Lähde: VG247, Polygon

Lisää luettavaa