Ubisoft yllätti messuyleisön mystisellä Watch Dogs -pelillään

Ubisoft julkisti lehdistötilaisuudessaan yllätyspelin nimeltä Watch Dogs. Ubisoft Montrealin kehittämässä teoksessa avainasemassa on hakkerointi.

8.6.2012 22:22

Ubisoft pudotti yllätyspommin E3-lehdistötilaisuudessaan julkistamalla mysteeripelin nimeltä Watch Dogs. Ubisoft Montrealin kehittämästä teoksesta tiedetään toistaiseksi varsin vähän, mutta sen perusideat antavat kuitenkin varsin lupaavan kuvan teoksesta.

Peli näyttäisi yhdistävän avoimehkoa maailmaa räiskintään sekä seikkailuun. Pelaaja ottaa haltuunsa hakkerin, jolla on kyky manipuloida useita erilaisia sähkölaitteita aina kännyköistä liikennevaloihin ja aiheuttaa tätä kautta esimerkiksi kaaosta. Näiden keinojen avulla päähenkilö pystyy muun muassa soluttautumaan erilaisiin paikkoihin.

Täysin varmaa kuvaa ei saatu siitä, miten suuri osa pelistä on juurikin hakkeroinnin kanssa leikkimisestä ja miten suuri osa siitä vastaavasti koostuu räiskinnästä. Lehdistötilaisuudessa pelattu demo päätettiin nimittäin kepeään räiskintäkohtaukseen, jossa suojien käyttäminen oli avainasemassa.

Pelin julkaisuajankohdasta tai alustoista ei ole vielä varmaa tietoa.

Pelin kotisivuja voi ihmetellä klikkaamalla tästä. Kyseisten sivujen lisäksi Ubisoft on julkaissut myös seuraavanlaiset markkinointisivut.

Ohessa Ubisoftin lehdistötilaisuudessa näytetty demo.

Linkki videoon

Lisää luettavaa