Pelijätti Ubisoft on kasvattanut kokoaan kahdella uudella studiolla. Nyt viimeisimpänä se on avannut toimipisteen niin ranskalaiseen Bordeux’n kaupunkiin kuten myös Berliiniin, joissa niiden on määrä tarjota tukea Ubisoftin vanhemmille samoilla alueilla toimiville studioille.

Bordeux’n studio liittyy siis osaksi Ubisoftin ranskalaista verkostoa ja on tekemässä yhteistyötä niin julkaisijan Pariisissa, Montpellierisa, Annecyssa kuin Lyonissakin sijaitsevien studioiden kanssa. Bordeux’sta käsin töitä tullaan tekemään siis esimerkiksi Just Dancen, Steepin ja Ghost Reconin kaltaisten pelien parissa.

Berliiniin sijoittuva studio pääsee läheiseen yhteistyöhön vastaavasti Düsseldorfissa ja Mainzissa vaikuttavan Blue Byten kanssa. Blue Byte tunnetaan parhaiten The Settlers- sekä Anno -peleistä. Parhaillaan sen on kerrottu työstävän myös uutta osaa jonkinlaiseen Ubisoftin tunnettuun suursarjaan, mutta vielä virallista julkistusta kyseiselle projektille ei ole annettu.

– Uusien studioiden avaaminen sekä Ranskassa että Saksassa antaa meille mahdollisuuden tarjota enemmän tilaisuuksia taitaville vastavalmistuneille opiskelijoille ja alan veteraaneille kyseisillä alueilla. He vuorostaan auttavat taitavia tiimejämme suurimpien pelisarjojemme kehityksessä, Ubisoftin maailmanlaajuinen studiopomo Christine Burgess-Quémard kertoo.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa