Ubisoftin verkkopalvelut Uplay ja Ubisoft Club tunnetaan piakkoin yhteisesti nimellä Ubisoft Connect.

Uuden laitesukupolven lähestyessä ranskalaisjulkaisija on päättänyt yhdistää verkkopalvelunsa selkeämmin yhden katon alle ja esitellä samalla uudistuksia niiden toimintaan. Siinä missä Ubisoft Connect toimii vastaisuudessa siis paikkana niin Ubisoft-pelien hallitsemiselle kuin erilaisille yhteisöaktiviteeteillekin, on sen määrä luoda myös siltoja eri alustojen välille.

Tarkoituksena Ubisoftilla olisi ennen kaikkea tarjota tulevaisuudessa peleissään vakio-ominaisuutena niin mahdollisuutta siirtää tallennuksia Ubisoft Connectin välitykseltä alustalta toiselle niin kuin myös tukea moninpelaamista eri alustojen kesken. Noin muuten kokemusta hiotaan myös esimerkiksi kavereiden pelaamisen seuraamista helpottavalla syötteellä ja mahdollisuudella löytää yksilöllisiä pelivinkkejä ja seurata tarkemmin tietoja omasta pelaamisestaan.

Ubisoft Connectin on määrä debytoida samaan aikaan Watch Dogs: Legionin kanssa eli 29. lokakuuta. Jo nyt Conceetin saapumista juhlitaan mahdollisuudella lunastaa reilut tuhat erilaista Ubisoft Club -palkintoa.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa