Vaikka Club Nintendo sai tänä vuonna kirveestä, eivät kanta-asiakasohjelmat ole menossa minnekään.

Tällä viikolla omansa pani pystyyn Ubisoft, jonka Ubisoft Club -projekti tarjoilee julkaisijan aktiivisille faneille jos jonkinmoisia herkkuja. Yhtiön pelejä ostamalla ja pelaamalla jäsenet voivat ansaita kokemuspisteitä, saavutusmerkkejä ja Unit-valuuttaa, jolla voi vuorostaan ostaa niin pelisisältöä kuin muunlaisiakin digitaalisia ja fyysisiä palkintoja. Ohjelma palkitsee reilun rahankäytön odotetusti: mitä enemmän Ubisoftin uPlay Shop -verkkokauppaan upottaa rahaa, sitä enemmän Uniteja virtuaalilompakkoon ropisee. 

Lisäksi tarjolla on jonkinlaisia Ubisoft Clubin sisäisiä haasteita, joita suorittamalla omaa kokemuspistemittariaan voi kartuttaa. Kokemuspisteillään voi kasvattaa klubitasoaan pitkälti pullistelumielessä, mutta kaikkein ansioituneimmat jäsenet myös palkitaan vuoden lopussa Ubisoft Star Player -tähtipelaajatittelein. Lisäksi klubijäsenet voivat ilmeisesti ansaita paikkoja beetatesteissä.

Monet Ubisoft Clubin ominaisuuksista ovat olleet jo käytössä julkaisijan uPlay-alustalla pc:llä, joten erillisen ohjelman perustaminen vaikuttaa lähinnä taktiselta liikkeeltä. Pelialustojen välinen klubi tuo Ubisoftin tuotteet ja palkinnot lähemmäs myös konsolipelaajia, ja etäännyttää toimintaa rankasti kritisoidusta pc-alustasta. uPlay tulee kuitenkin toimimaan jatkossakin Ubisoft-pelien päämajana pc:llä.

Klubiin voi jo liittyä omalla uPlay-tilillään täällä. Kaikki uPlayssa jo ansaitut palkinnot ja Unitit siirtyvät sellaisenaan uuteen Ubisoft Club -profiiliin.

Ohjelman ominaisuuksista voi kuulla lisää alle upotetulla, suomeksi tekstitetyllä videolla.

Lähde: Ubisoft Club, PC Gamer, VG247

Lisää luettavaa