Ubisoft on laittanut hösseliksi studiohankinnoilla tällä viikolla. Uusina tiimeinä sen omistukseen ovat liittyneet ranskalainen 1492 Studio ja amerikkalaisen Blue Mammoth Games, joista jälkimmäinen avasi toki hiljattain myös toimipisteen Alakomaihin.

1492 Studio on niittänyt menestystä episodipohjaisella Is it Love -mobiilipelisarjalla. Sen avulla Ubisoft toivookin tehostavansa erityisesti keinojaan saavuttaa uudenlaista pelaajayleisöä.

Blue Mammoth Games tunnetaan vuorostaan ilmaisesta Super Smash Bros. -tyylisestä Brawlhalla-pelistään. Juuri Brawlhallan menestys onkin syy Blue Mammoth -ostoon. Ubisoftin mukaan kyseinen hankinta auttaa kasvattamaan pelijätin käyttäjäyleisöä ja samalla myös laajentaa Ubisoftin pelivalikoimaa taas yhdellä pitkäkestoisella pelikokemuksella.

Blue Mammothilla on luvattu, että sen päätyminen osaksi Ubisoftia tarkoittaa vain hyviä asioita Brawlhallalle. Pelin pyörittäminen jatkuu tuttuun malliin, mutta vain vakaammissa oloissa ja paremmilla resursseilla kuin koskaan.

Brawlhalla on saatavilla PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Lähde: Ubisoft (1), (2), Blue Mammoth Games

Lisää luettavaa