Ubisoft lupaa julkistamattomia pelejä E3-messuille – tuore ajopeli huhuissa

Ubisoft on vahvistanut, ettei sen E3-tarjonta koostu vain assassiineista ja koirista, vaikka yhtiön tuore E3-teaseri vähän ehkä muuta vihjaakin.

29.5.2013 20:36

Ranskassa pelijätin asemaa pitävä Ubisoft on valaissut E3-messuja varten tekemiään suunnitelmiaan. Varsin varmaa nyt onkin, että messuilla näytille saadaan niin Assassin’s Creed IV, Splinter Cell: Blacklist, Rayman Legends, Watch Dogs, South Park: The Stick of Truth sekä ”muutama” vielä julkistustaan odottava nimike.

Näillä näkymin yksi kyseisistä mysteerinimikkeistä on Driver-sarjasta tunnetun Reflectionsin seuraava tuotos. The Examiner -sivusto raportoi tonkineensa verkon syövereistä esiin tiedon, että studiolla voisi olla työn alla parhaillaan jollain asteella realismiin nojaava autopeli The Crew, jota olisi kehittämässä myös ranskalaisstudio Ivory Tower. Kyseinen yhtiö koostuu muun muassa Need for Speed-, V-Rally– ja Test Drive -veteraaneista.

Tällä hetkellä Reflectionsin on tiedetty olevan pienessä muodossa mukana Watch Dogsin kehityksessä.

Perinteiseen tapaan Ubisoft on tänäkin vuonna järjestämässä E3:n alla tulevaa pelitarjontaansa käsittelevän lehdistötilaisuuden. Tänä vuonna se pyöräytetään käyntiin Suomen aikaan kesäkuun 11. päivä kello yhdeltä aamulla. Sen on näillä näkymin juontamassa jälleen Aisha Tyler.

Lähde: Ubi Blog, The Examiner,

Lisää luettavaa