Ranskalaisjulkaisija Ubisoft on luvannut jatkossa ottaa paremmin huomioon pc-pelaajayhteisön tarpeet peleissään.

Mm. Assassin’s Creed– ja Far Cry -pelisarjan julkaisijana tunnettu yhtiö on saanut viime vuosien aikana useaan otteeseen negatiivista julkisuutta pc-julkaisuillaan. Ubisoft on jo ehtinyt luopua pakollisen verkkoyhteyden vaatineesta kopionninestojärjestelmästään, mutta yhtiön pc-julkaisujen viivästyttäminen ja keväällä ilmestyneen Watch Dogsin ulkoasun karsiminen on herättänyt närää pc-pelaajien keskuudessa. Ubisoft aikoo kuitenkin ottaa opiksi virheistään ja kuunnella myös pc-pelaajilta saatua palautetta.

-Kuuntelemme pelaajien palautetta ja mukautamme toimintaamme asianmukaisesti, Ubisoftin Euroopan toiminnoista vasttava johtaja Alain Corre kertoo MCV-julkaisun haastattelussa.

-Siirryimme yksinkertaiseen kerta-aktivointiin pc-peleissämme, mikä on alan normaali käytäntö. Teemme myös parhaamme tuodaksemme pelimme pc:lle samaan aikaan konsoleiden kanssa. Esimerkiksi Assassin’s Creed Unity ja Far Cry 4 julkaistaan samanaikaisesti konsoleille ja pc:lle, mikä on jatkossakin tavoitteemme kaikkien merkittävien julkaisujemme osalta.

Lähde: MCV UK

Lisää luettavaa