Ubisoft julkisti yllätyspeli Grow Homen – julkaisu jo helmikuussa

Ubisoft on tuomassa heti helmikuun alussa jakeluun vasta julkistuksensa saaneen Grow Home -pelin.

23.1.2015 18:58

Ranskalaisjulkaisija Ubisoft on täysin yllättäen julkistanut kokonaan uuden pelin helmikuuta piristämään. Kyseisen kuun 4. päivä julkaisunsa on pc:llä saamassa Grow Homeksi kutsuttu seikkailu, josta on vastannut pieni tiimi Driver-peleistä tutun Reflectionsin sisällä.

Ubisoftilla Grow Homea on kuvailtu eräänlaiseksi avoimen maailman peliksi, jossa BUD-nimeä kantava robotti pyrkii kasvattamaan jättimäistä pavunvartta muistuttavaa Star Plant -kasvia läpi taivaan ja kavuta sitten sitä pitkin tutkimaan erilaisia lentäviä saaria. Tyylillisesti pelin on tarkoitus olla erittäin fysiikkavetoinen tasoloikkakokemus, jossa BUD pystyy ottamaan kiinni käytännössä kaikista mahdollisista asioista ja reagoida niihin sitten animaatioilla, jotka syntyvät pelin fysiikoiden johdattelemana.

Myös molemmat BUD:n käsistä ovat erikseen pelaajan ohjattavissa. Robotille tarjotaan lisäksi ajoittain erilaisia apuvälineitä kiipeilyä monipuolistamaan.

Grow Homen kehitys alkoi Reflectionsilla aikoinaan kahdeksan kehittäjän kokeilullisena projektina. Myöhemmin se löysi sitten tiensä yleiseksi Ubisoftn työntekijöille tarkoitetuksi hupipeliksi, kunnes firman johtajat päättivät kääntää siitä täysiverisen tuotoksen.

Toistaiseksi Grow Homen konsoliversioista ei ole ollut puhetta. Ubisoftin virallisen blogin mukaan peli toimii kuitenkin parhaiten juuri peliohjaimella, joten kenties se nähdään siis vielä pc:nkin ulkopuolella.

Lähde: Ubi Blog

Lisää luettavaa