Ubisoft on julkistanut Watch Dogs 2 Film Fest -lyhytelokuvakilpailun. Kuukauden kestävä kisa käynnistyy jo tulevana lauantaina.

Watch Dogs 2 Film Fest luottaa hyvin pitkälti yhteisön mielikuvituksen voimaan. Luovat kykynsä voi osoittaa tekemällä ”hakkerisankari”-teemalla kulkevan videopätkän. Ainoana kriteerinä on, että viidestä sekunnista viiden minuutin mittaisessa videossa nähdään älypuhelin. Kun tuotoksensa on saanut valmiiksi, ladataan se kampanjasivulle, jonka jälkeen pallo heitetään äänestäjille.

Myös arvovaltainen tuomaristo valitsee ladatuista videoista oman suosikkinsa. Paneelissa istuu useita ammattilaisia elokuvaohjaaja Louis Leterrieristä Ubisoftin sisältöjohtaja Thomas Geffroydiin ja luovaan johtajaan Jonathan Moriniin saakka. Myös nippu nimekkäitä Youtube-tähtiä osallistuu voittajavideon valintaan.

Tuomariston pääpalkinto on 50 000 euroa sekä kaksi pääsylippua Assassin’s Creed -elokuvan ensi-iltaan. Tuomariston ”Coup de Coeur” -kannustuspalkinto on 10 000 euroa, kaksi pääsylippua Assassin’s Creed -elokuvan ensi-iltaan, PS4 Pro -pelikonsoli, Watch_Dogs 2 Dedsec Collectors Case ja Parrot Bebop 2 -kuvauskopteri. Yleisön valinta taas voittaa 5 000 euroa, Watch Dogs 2 PlayStation 4 -yhteispaketin, Parrot Bebop 2 -kuvauskopterin ja Parrot Jumping Sumo -robottilelun.

Lisätietoja 15. marraskuuta päättyvän kilpailun tiimoilta voi tutkailla aiheelle pyhitetyltä verkkosivulta.

Hakkeriseikkailu Watch Dogs 2 julkaistaan pc:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle marraskuun 15. päivä.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa