Ubisoft- ja EA-veteraani Jade Raymond siirtyy Googlelle varajohtajaksi – ensi viikon suuren Google-pelialoitteen kynnyksellä

Etenkin Assassin's Creed -tuottajana tunnetuksi tullut Jade Raymond loikkaa Googlelle juuri yhtiön suuren pelialoitteen kynnyksellä.

15.3.2019 15:00

Pelialan veteraani Jade Raymond on siirtynyt Googlen riveihin. Raymondin oman Twitter-ilmoituksen mukaan hän toimii jatkossa Googlen varajohtajana, joskin hänen varsinainen työkuvansa ei ole vielä tiedossa.

Muun muassa Sonylla ja Ubisoftilla aiemmin työskennellyt Raymond tunnetaan etenkin Assassin’s Creed -sarjan alkuperäisenä tuottajana. Viime vuonna hänen tiensä erkani EA:n kanssa, jossa hän toimi Montrealissa sijaitsevalla Motive Studiosilla Star Wars -peliprojektien parissa.

Raymondin uuden nimityksen ajoitus on kiintoisa, sillä Google on ilmoittanut paljastavansa yksityiskohtia suuresta pelialoitteestaan ensi viikon Games Developers Conference -tapahtumassa. Pelialoitteesta on liikkunut runsaasti raportteja vuoden aikana, ja yhtiö on viime aikoina panostanut vahvasti suoratoistohankkeisiinsa. Huhuissa on raportoitu fyysisestä pelilaitteesta, joka toimisi suoratoistopalveluiden ympärillä.

Raymondin ohella Google on viime vuosina hankkinut riveihinsä lukuisia pelialan veteraaneja, kuten viimeisimpänä PlayStation VR:n avainkehittäjiin lukeutuvan Richard Marksin.

Googlen visiota pelialan tulevaisuudesta esitellään ensi viikon GDC-tapahtumassa 19. maaliskuuta.

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa