Vasta parisen viikkoa saatavilla ollut toimintatasoloikka Cuphead on myynyt miljoona kappaletta. Kehittäjät tekivät paljastuksen perjantaina omassa blogissaan, jonka mukaan he eivät koskaan pystyneet unelmoimaankaan näin vahvasta vastaanotosta.

– Olemme tehneet töitä uupumatta viimeiset vuodet tarjotaksemme pelin, joka pysyi uskollisena visiollemme. Olemme innoissamme ja nöyrinä siitä, että niin monet pelaajat ympäri maailmaa ovat pelaamassa Cupheadia, Studio MDHR:n perustajat Chad ja Jared Moldenhauer kertovat.

Cuphead ehti ennen julkaisuaan olla pitkään työn alla. Peli julkistettiin alunperin vuonna 2014, kun varsinainen todellinen kipinä sen tekoon syntyi nelisen vuotta aikaisemmin. Jo 2000-luvun alussa veljekset kokeilivat tehdä pelille myös jo ensimmäistä prototyyppiään.

Saatavilla Cuphead on Xbox Onelle ja Windows-koneille. Kehittäjien mukaan pelistä ei kannata odottaa esimerkiksi PlayStation 4 -versiota, mutta mahdollinen jatko-osa voi vielä ehkä joskus päätyä useammallekin alustalle.

Lähde: Studio MHDR

Lisää luettavaa