Tyylikästä scifi-toimintaa luvassa indiehelmi Bastionin luojilta

Bastionin kehittäjät eivät lähde turhan kauas mukavuusalueeltaan uudella Transistor-pelillään.

19.3.2013 17:49

Kiitosta keränneen Bastion-toimintapelin luonut Supergiant Games on paljastanut seuraavan peliprojektinsa. Kyseessä on tuotos nimeltä Transistor, joka on selvästi perinyt yhtä jos toista edeltäjältään.

Bostonissa ensi viikonloppuna järjestettävässä PAX East -tapahtumassa ensimmäistä kertaa pelattavissa oleva peli seuraa nuoren naisen matkaa läpi futuristisen kaupungin. Kenkää ei kiehtovassa ympäristössä laiteta toisen eteen kuitenkaan rauhassa, sillä päähenkilö joutuu tämän tästä hyödyntämään mystistä asettaan, jolla hänet pelin alussa yritettiin salamurhaajajoukon toimesta tappaa.

Järin tarkkoihin yksityiskohtiin Supergiant Games ei ole pelinsä kanssa vielä mennyt. Vaikka aiemmasta pelistä tutun persoonallisen tarinankerronnan ja sulavan toiminnan onkin luvattu olevan mukana, ei parhaillaan ole esimerkiksi vielä tiedossa, mille alustoille kehittäjät lopulta tulevat pelinsä tuomaan, kun se vuonna 2014 julkaistaan.

Transistorin kehitystiimin on kerrottu olevan lähes sama kuin Bastioninkin kohdalla. Poikkeuksia tuo vain uusi veri, jota ryhmä on kerännyt sen jälkeen, kun edellinen peli julkaistiin.

Ohessa julkistustraileri.

Lähde: Supergiant Games

Lisää luettavaa