Tyylikäs teinitrilleri Oxenfree tuo jännittävän alun uudelle vuodelle

Näppärältä vaikuttava teiniseikkailu Oxenfree on saanut uuden trailerin, joka esittelee niin pelikuvaa kuin myös tietoja pelin hieman odotettua kaukaisemmasta julkaisusta.

24.10.2015 22:35

Alkuvuodesta julkisuuteen tuotu seikkailupeli Oxenfree on palannut päivänvaloon uuden trailerin voimin. Tarjolle pelistä ollaankin saatu nyt lähemmäs kahden minuutin verran tuoretta pelikuvaa, minkä lisäksi traileri on varmistanut, että pelaamaan Oxenfreeta ollaan näillä näkymin pääsemässä ensi vuoden tammikuussa niin pc:llä kuin Xbox Onellakin.

Pelin saama tuore julkaisuikkuna on hieman myöhäisempi kuin mitä sille alkujaan tavoiteltiin. Maaliskuussa Oxenfreeta lupailtiin saataville vielä täksi vuodeksi, joskin tuolloin pelin alustoja ei oltu ainakaan vielä virallisesti lyötu kunnolla lukkoon.

Pelin takaa löytyy nuori yhdysvaltalaisyritys Night School Studio, jolta ei pitäisi uupua kokemusta seikkailupelien luonnista. Studion miehitys kun koostuu muutamista Telltale Games -konkareista, kuten myös toki Disney-veteraaneistakin.

Tapahtumiltaan Oxenfree seuraa teinityttö Alexia, joka yhdessä kavereidensa ja velipuolensa kanssa päätyy viettämään yöllisiä juhlia läheiselle saarelle. Yöstä tuleekin nopeasti ikimuistoinen, kun mystisiä asioita alkaa tapahtumaan saarella tämän tästä.

Lisää luettavaa