Työpaikkahäirintäkohuissa ryvettynyt Blizzard julkisti suunnitelman työolosuhteiden korjaamiseksi

Blizzard Entertainment julkisti toimenpiteensä asioiden korjaamiseksi.

23.1.2022 10:24

Blizzard Entertainment on julkistanut suunnitelmansa studion työskentelyolosuhteiden korjaamiseksi.

Työpaikkahäirintäkohujen kohteena viime vuonna olleen studion johtaja Mike Ybarra on julkaissut blogissaan listan toimenpiteistä, joilla studio pyrkii korjaamaan ongelmakohtia ja jälleenrakentamaan luottamusta studioon. Ybarra kertoo esimerkiksi studion johdon palkitsemisen olevan jatkossa sidottu turvallisen, inklusiivisen ja luovan työympäristön luomiseen.

Studio on myös perustanut uusia työolosuhteiden parantamiseen keskittyviä työtehtäviä, joissa toimivien henkilöiden on määrä vastata esimerkiksi studion kulttuurin kehittämisestä sekä monimuotoisuuden ja tasa-arvoisuuden edistämisestä. Ybarra kertoo lisäksi studion ottaneen käyttöön uuden palautejärjestelmän, jonka avulla työntekijät voivat antaa palautetta esimiesten ja johdon toiminnasta.

Ybarran mukaan Blizzardin tulisi myös tuottaa aiempaa säännöllisemmin uutta sisältöä pelaajille sekä studion nykyisissä peleissä että tulevia julkaisuja silmällä pitäen. Hän kertookin studiolla olevan työn alla jännittäviä julkistuksia, joista saadaan lisätietoja ensi viikolla.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa