Virallista julkaisuaan sopivasti kaksi vuotta sitten juhlistanut Dead Cells on saapunut tarjoamaan lisää uutta pelattavaa faneilleen. Pc:llä luolastoseikkailijat voivat ottaa nautittavakseen nyt sisältöpäivityksen nimeltä Barrels o’ Fun, joka tuodaan myös konsoleille vielä myöhemmin ”kesän” aikana.

Barrels o’ Fun on jälleen melkoisen mittava tapaus ilmaiseksi lisukkeeksi. Sen keskeisin uudistus on tuore The Derelict Distillery -alue, jolla on tarkoitus tuoda lisäjännitystä High Peak Castlen saavuttamiseen. Tislaamon sisuksissa vastaan saadaan tietysti uusia vihollisia, mutta yhtälailla hauskuutta on luvassa myös räjähtävien tynnyreiden ja hajoavien seinien merkeissä. Tynnyrit ovat itse asiassa niinkin mittava lisäys, että ympäristöstä löytämisen ohella niitä päästään myös ampumaan vihollisia päin yhdellä päivityksen uusista aseita.

Tuoretta musiikkia on sitäkin tuotu kuunneltavaksi. Dead Cellsin peluusta voi nauttia nyt nimittäin ääniraidalla, joka muovaa klassiset biitit kasibittiseen kuosiin.

Kaiken kattava lista muutoksista löytyy pelin kotisivuilta.

Lisää luettavaa