TV:stä ja elokuvista tuttujen hahmojen tähdittämä MultiVersus-mätkintäpeli palaa keväällä – luvassa merkittäviä uudistuksia

MultiVersus palaa uudistetussa uskossa.

11.3.2024 20:00

MultiVersus julkaistaan uudelleen tänä keväänä, julkaisija Warner Bros. on paljastanut.

Televisiosta ja elokuvista tuttujen hahmojen tähdittämä mätkintäpeli oli pelaajien saatavilla jo parisen vuotta sitten. Avoimena betatestinä heinäkuussa 2022 julkaistu MultiVersus oli aluksi hyvinkin suosittu, mutta pelaajamäärät hiipuivat seuraavan vuoden alkuun mennessä vain joihinkin satoihin pelaajiin. Näinpä Warner Bros. päätyi julkaisun sijasta vetämään pelin takaisin suunnittelupöydälle.

MultiVersusin on määrä palata uudistetussa uskossa kevään aikana. Kehittäjä Player First Games on kertonut kuulleensa pelaajien palautetta ja ottaneensa opikseen pelin uudelleensuunnittelussa. Pelin kerrotaan saavan uuden julkaisunsa yhteydessä niin uusia hahmoja kuin pelimaailmojakin. Samalla peli on myös päivitetty Unreal Engine 5 -pelimoottorille, jonka yhteydessä MultiVersusin verkkokoodi on kirjoitettu uudelleen sujuvien otteluiden varmistamiseksi. Peli saa myös uuden pelimuodon, jossa pelaajat mäiskivät tekoälyvastustajia vastaan.

MultiVersus julkaistaan 28. toukokuuta.


Lähde: Warner Bros.

Lisää luettavaa