Kaksi vuotta sitten Planetary Annihilation -strategiapelin Kickstarterin kautta rahoittanut Uber Entertainment on palannut joukkorahoituksen pariin. Tällä viikolla pelistudio on avannut Kickstarter-sivun Human Resources -nimiselle projektille, jota varten se kaipailisi peräti 1,4 miljoonan dollarin edestä tukea.

Planetary Annihilationin tapaan myös Human Resources on reaaliaikainen strategiapeli, mutta toki hieman omanlaisellaan tyylillään. Human Resourcessa keskiössä nähdään jättimäisten robottien ja lonkerohirviöiden välinen sota, joka tapahtuu keskellä satunnaisesti muodostuvia, täysin tuhottavissa olevia ihmiskaupunkeja.

Ihmisilläkin on toki sodassa omat paikkansa. Taistelijoiden sijaan heitä käytetään tosin hirviöiden ja robottien haalimana yleisresurssina.

Uberin sunnitelmissa on saada Human Resources valmiiksi vuonna 2016, mikäli rahoitusta sattuu vain tippumaan tarvittava määrä. Peliä tähdätään ensisijaisesti Windowsille.

Planetary Annihilation julkaistiin virallisesti syyskuussa pelin oltua ostettavissa beetamuodossa lähemmäs vuoden ajan. Human Resourcesta huolimatta Uber on luvannut, että se on myös jatkossa aikeissa tukea vanhempaakin strategiatuotostaan.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa