Tuorein Steam-päivitys jäljittelee leffapalvelu Netflixiä

Steamin televisioruudulle suunniteltu Big Picture -tila saa pian käyttömukavuutta parantavan päivityksen, joka tuntunee monista tutulta.

5.9.2015 08:56

Valven pelilatauskauppa Steamin uusi käyttöjärjestelmäpäivitys on edennyt beetavaiheeseensa.

Avoimessa beetassa parhaillaan testailtava päivitys lisää Steamin TV-käyttöön suunnattuun Big Picture -tilaan uusia ominaisuuksia, jotka muistuttavat vahvasti esimerkiksi Netflixin kaltaisia elokuvapalveluita. Uusi kirjastovälilehti suosittelee pelaajille heidän ystäviensä suosimia tekeleitä ja valitsee kunkin käyttäjän Steam-kirjastosta pelejä, joiden pariin he eivät ole vielä ehtineet. Uusi Big Picture osaa myös muistuttaa peleistä, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet käyttäjiltä kesken.

Big Picture -tilassa ennen kummallisesti järjestetty ”Viimeisimmät”-välilehti on myös saanut kasvojenkohotuksen. Tästä lähin listalla näkyvät, viimeisimmin pelatut tai ladatut teokset asetellaan loogisesti aikajärjestykseen.

Beetaan voi jo osallistua vapaasti omia käyttäjätiliasetuksiaan säätämällä. Päivitys ei ole vielä saanut virallista julkaisupäivää, mutta sen voisi kuvitella valmistuvan parahiksi Valven Steam Machine -pelikoneiden marraskuista markkinadebyyttiä varten.

Lähde: Kotaku, Shacknews

Lisää luettavaa