Tuore Transformers-peli saavuttaa pelaajat juhannuslöylyjen jälkeen

Viimeisimmät Transformers-pelit ja Michael Bayn elokuvamaailmat yhdistävä Transformers: Rise of the Dark Spark -seikkailu saapuu viihdyttämään/kauhistuttamaan tulevan kesäkuun aikana.

5.5.2014 20:50

Activisionin uusin Transformers-seikkailu Transformers: Rise of the Dark Spark saapuu täydentämään kesän pelitarjontaan. Julkaisijajätti on saanut vahvistettua, että peli saadaan kauppoihin Pohjois-Amerikassa 24. päivä kesäkuuta, mikä kutakuinkin tarkoittaa, että Euroopassa autobotit ja decepticonit ottavat yhteen 27. päivä.

Julkaisupäivä on varsin osuva, sillä samaisella viikolla ensi-iltansa on saamassa uusin Transformers-elokuva Age of Extinction. Rise of the Dark Spark on sijoittumassa osin samaan universumiin filmatisoinnin kanssa, sillä peli on liittämässä yhteen sekä Michael Bay -elokuvien että Activisionin aiempien Cybertron-pelien maailmat.

Rise of the Dark Spark tullaan näkemään sekä Xbox Onella, Xbox 360:llä, PlayStation 4:llä, PlayStation 3:lla, Wii U:lla, 3DS:llä ja pc:llä. Isommille alustoille saapuvat versiot on työstänyt kasaan teksasilainen Edge of Reality -studio, jonka käsissä seikkailu on taipunut toimintaräiskinnäksi. Tiedossa oleva 3DS-versio on sen sijaan uudesta Duck Talesista tutun WayForward Technologiesin tuotos, joka raporttien mukaan olisi taktinen roolipeli.

Lähde: Joystiq

Lisää luettavaa