Tuntien edestä lisäpelattavaa – uusin Shadowrun-tietokoneroolipeli laajeni ilmaisella kampanjalla

Elokuussa julkaistun Shadowrun: Hong Kongin sisältömäärä on lisääntynyt. Peli kantaakin nykyään nimeä Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition.

6.2.2016 19:04

Shadowrun-roolipelien sarjan viimeisin osa Shadowrun: Hong Kong on laajentunut ilmaiseksi. Uusimman lisäosansa seurauksena peliin on tupsahtanut kokonaan uusi noin reilun viiden tunnin pituinen lisäkampanja, kosolti parannuksia sekä sadan minuutin pituinen kommenttiraita kehittäjä Harebrained Schemesilta.

Uuden kampanjan pelaaminen vaatii ensin Hong Kongin pääkampanjan läpäisyä.

Laajentumisen myötä Shadowrun: Hong Kong on muuttanut nimensä samalla niin Steamissa kuin GOG.comissakin Shadowrun: Hong Kong – Extended Editioniksi. Nimenmuutoksesta huolimatta pelin oletushinta pysyy kuitenkin noin 20 euron tienoilla, mitä nyt kirjoitushetkellä se on molemmilla kauppapaikoilla 50 prosentin alennuksessa.

Alunperin Shadowrun: Hong Kong julkaistiin viime elokuussa sen onnistuttua keräämään noin vuosi sitten 1,2 miljoonan dollarin Kickstarter-rahoituksen. Ennen Hong Kongia Harebrained Schemes ehti kerätä kiitosta Shadowrun: Returnsilla ja Shadowrun: Dragonfallilla. Parhaillaan se valmistelee pc:lle sekä toiminnallisempaa Necropolis-seikkailua että myös mech-sarja Robotechin paluuta.

Pelaaja-lehden arvostelun Shadowrun: Hong Kongista voi katsastaa tästä.

Lisää luettavaa