Tulokset jäivät pettymykseksi: uuden Terraria-pelin kehittäjä laitettiin vaihtoon

Terraria: Otherworldin kehitys on käynnistetty paikoin alusta alkuperäisen kehittäjän vaihduttua uuteen tekijään.

7.4.2017 15:35

Jo ainakin parisen vuotta työn alla ollut Terraria-sivuosa Terraria: Otherworld on saanut uuden kehittäjän. Peliä laitteli alunperin kasaan alankomaalainen Engine Software, mutta nyt ohjat on ottanut haltuunsa Terrarian konsoli- ja mobiilikäännöksetkin tehnyt Pipeworks Studio.

Terraria-sarjasta kokonaisuudessaan vastuussa oleva Re-Logic on kertonut, että se päätti laittaa kehittäjän vaihtoon, sillä nykytilassaan Otherworldin ei kerrottu vastanneen juuri sarjan luojien visioita. Engine Softwaren puolesta ei oikein puhellut sekään, että projekti laahasi jäljessä aikataulusta.

Kehittäjävaihdoksen myötä Terraria: Otherworldin virallinen julkaisu näyttäisikin siintävän aina vain kauempana tulevaisuudessa. Re-Logicin ja Pipeworksin on nyt seuraavaksi esimerkiksi kauttaaltaan vielä määriteltävä, miten paljon työtä projekti mahtaisikaan vielä vaatia, jotta se vastaisi alkuperäistä visiota ja täyttäisi Re-Logicin laatustandardit.

Alunperin Terraria: Otherworld julkistettiin alkuvuodesta 2015. Pelin on ollut tarkoitus perustaa monia ideoitaan alkuperäiseen Terrariaan, mutta tarjota samalla myös enemmän elementtejä esimerkiksi roolipeleistä ja tornipuolustusgenren edustajista.

Lähde: Re-Logic

Lisää luettavaa