Tulevan Among Us -sarjan ääninäyttelijät paljastettiin – mukana esimerkiksi Taru sormusten herrasta ja The Last of Us -tähdet

Epäilyttävän mainioita nimiä!

17.3.2024 17:00

Vuoden 2018 videopelihitti Among Us on kääntymässä televisiosarjan muotoon. Nyt tulevan sarjan ääninäyttelijäjoukko on myös paljastettu julkisuuteen.

Randall Park (WandaVision, Aquaman and the Lost Kingdom) kuullaan Punaisena, Elijah Wood (Taru sormusten herrasta) Vihreänä, Ashley Johnson Violettina (The Last of Us) ja Yvette Nicole Brown (Talking Dead, Inside Out – mielen sopukoissa 2) Oranssina hahmona.

Vielä ei ole varmuutta milloin tämä uusi videopeliadaptaatio saapuu televisioyleisöjen katseltavaksi. Sen animointijäljestä vastaa kuitenkin Titmouse, joka tunnetaan myös suosittujen Big Mouth ja Star Trek: Lower Decks -sarjojen animoinnista.

Among Us -videopeli julkaistiin alun perin Android- ja iOS-mobiililaitteille, mutta nykyään sen pariin pääsee myös pc:llä, PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla, Xbox One ja Series X/S -konsoleilla sekä Nintendo Switchillä. Pelin suosio nousi räjähdysmäisesti koronapandemian aikana, joten ei ole yllättävää, että ilmiötä tahdotaan laajentaa myös uusien mediamuotojen suuntaan.

Alla pelin virallinen traileri.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa