Tulevaisuus ja Suomi-hitti Trials yhdistävät voimansa huhtikuussa – uusi traileri julki

Trials Fusionista on tuotu julki vihdoin uusi traileri, joka hahmottaa hieman paremmin pelin tuoretta futuristista teemaa. Samalla selvitettiin, että peli julkaistaan huhtikuussa.

26.2.2014 21:37

Yhtälailla niin iloa kuin raivoa herättäneelle Trials-sarjalle jatkoa tarjoava Trials Fusion on saanut julkaisupäivän. Sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:llekin suuntaava Redlynxin uutuuskaahailu saapuu napattavaksi 16. huhtikuuta.

Julkaisupäivä julkistettiin tuoreen pelikuvatrailerin tukemana. Uuden videokuvan myötä pelaajille tarjotaan katsaus varsinkin sekä pelin aiempaa futuristisempaan teemaan kuin myös tuoreeseen FMX-järjestelmään. Jälkimmäiseksi mainitun idean myötä pelaajat pääsevät kaahailun lomassa tekemään jatkossa mitä erilaisempia temppuja ohjaimen oikealla analogitatilla, mille onkin omistettu pelissä myös oma ratatyyppinsä.

Lisää Trials Fusion -pelikuvaa on tarjolla vielä torstaina aamupäivästä PelaajaHD:n puolella pelin pääsuunnittelija Karri Kiviluoman haastattelulla varustettuna. Ennakkokatsauksen Fusionista voi lukaista vuorostaan ensi viikolla ilmestyvästä maaliskuun Pelaaja-lehdestä.

Lisää luettavaa