Helsinkiläiskehittäjä Frozenbyte on vahvistanut virallisesti Trine 4:n olevan työn alla. Tarkalleen ottaen Trine 4: The Nightmare Princena tunnettu peli on matkalla Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle ensi vuonna Modus Gamesin julkaisemana.

Julkistus on ollut vielä hyvin varovainen, sillä minkäänlaista pelikuvaa tai pelillisiä yksityiskohtia Trinen nelososasta ei ole haluttu paljastaa. Toistaiseksi Frozenbyte on lähinnä luvannut, että tulossa on tähän asti paras Trine-peli, jonka kehityksessä on kuunneltu fanipalautettu ja lähdetty myös ylittämään pelaajien odotuksia.

Tiedossa ei toistaiseksi siis esimerkiksi ole, onko tulossa miten paljon kolmiulotteisuuteen luottava seikkailu. Sarjan kaksi ensimmäistä pelit olivat sivulta kuvattuja pulmaloikintoja, kun kolmannessa mukaan otettiin vielä syvyyssuunta.

Täysin yllätysshokkina Trine 4:n paljastus ei ole tullut. Tieto pelistä vuoti itse asiassa julki jo aiemmin kuun alussa Euroopan koulutuksen, audiovisuaalialan ja kulttuurin toimeenpanoviraston toimesta. Pelin syntyä kun on osin tuettu sen toimesta.

Lähde: Trine 4 (kotisivu)

Lisää luettavaa