Trine 2 tuo näyttävät suomalaiset muotonsa mobiililaitteille

Frozenbytella ei nähdä, että Trine 2:n aika on vielä lopussa. Seuraavaksi katsellaan mobiililaitteiden suuntaan teknologian kehittyessä.

9.1.2014 18:36

Jo laajalti pc:t ja kotikonsolit valloittanut pulmatasoloikka Trine 2 ei suostu vielä asettumaan aloilleen. Pelin luonut helsinkiläinen Frozenbyte työstää tuotoksestaan seuraavaksi uutta käännöstä, joka tekee matkaa Android-laitteille.

– Olemme ajatelleet Trine-sarjan tuomista mobiilialustoille jo jonkin aikaa, mutta teknologia ei ole ollut tarpeeksi tehokasta ennen kuin nyt, Frozenbyten markkinointivastaava Kai Tuovinen kertoo yhtiön blogissa.

Mahdolliseksi Trine 2:n Android-käännöksen on tekemässä Nvidian tuore mobiililaitteille suunniteltu Tegra K1 -grafiikkaprosessori, jota on esitelty tällä viikolla Las Vegasissa järjestetyillä CES-teknologiamessuilla. Nvidia on kuvaillut uutukaisen jättävän voimillaan taakseen niin Xbox 360:n kuin PlayStation 3:nkin, minkä ohella sen on kerrottu tukevan Epic Gamesin tuoretta Unreal Engine 4 -pelimoottoria.

Trine 2:n Android-versiosta nähtiin otteita Tegra K1:n julkistuksen yhteydessä Nvidian hiljattaisessa lehdistötilaisuudessa. Vilauksen siitä saa oheisesta videosta kohdasta 17:45.

Tegra K1 nähtäneen ensimmäisissä laitteissa vielä tänä vuonna. Ensimmäisenä markkinoille saapuu sen 32-bittinen versio, jota luonnollisesti seuraa vielä myös 64-bittinen vastine.

Lähde: Frozenbyte

Lisää luettavaa