Transformers: Fall of Cybertron rynnistää yllättäen PS4:lle ja Xbox Onelle (päivitetty)

Activision jatkaa yllättävien peliuudelleenjulkaisujen tekemistä. Nyt Transformers: Fall of Cybertron on tulossa Xbox Onelle ja PS4:lle.

9.8.2016 15:08

Nelisen vuotta vanha Transformers-toimintapeli Fall of Cybertron on saanut yllättäen Xbox One- ja PlayStation 4 -version. Maanantain aikana peli tupsahti täysin varoittamatta uuden version muodossa sekä PlayStation Storeen että Xbox Games Storeen Australiassa, mikä viittaa Euroopankin saavan uudet versiot mahdollisesti jo nyt tiistaina tai keskiviikkona.

Australiassa Fall of Cybertronin uusimmille versioille on isketty noin 50 aussidollarin hintalappu, minkä perusteella Euroopassa uudet versiot kustantaisivat noin 30 euroa. Uudet versiot sisältävät valmiiksi kolme Fall of Cybertroniin aikoinaan julkaistua lisäsisältöpakettia ja ne tukevat vielä uusillakin alustoilla verkkomoninpeluuta.

Uusioversioiden julkaisun takana on tietysti Activision, joka on ottanut viimeisimpinä kuukausina tavaksi käännyttää viime sukupolven pelejään vähin äänin nykylaitteille. Aiemmin myös esimerkiksi Prototype– ja Marvel Ultimate Alliance -sarjat ovat kokeneet vastaavan kohtelun. Ikävä kyllä tähän mennessä monet Activisionin uusiojulkaisuista ovat olleet paikoin varsin hutiloituja käännöksiä, joten Fall of Cybertroninkin paluuseen kannattaa suhtautua varauksella.

Transformers: Fall of Cybertronin käännöstyön on hoitanut Activisioniin kuuluva romanilainen FunLabs. Alunperin pelin loi Deadpool-lisenssiseikkailusta ja Transformers: War for Cybertronista myöskin tunnettu High Moon Studios.

Päivitys kello 18:00: Fall of Cybertronin uudet versiot ovat rantautuneet nyt myös Eurooppaan asti.

Pelaaja-lehden arvostelun Transformers: Fall of Cybertronin alkuperäisistä versioista voi lukaista tästä.

Lähde: Gematsu, PlayStation Store, Xbox Games Store

Lisää luettavaa