Total War -strategiointi laajenee virtuaaliseksi korttipeliksi – kiikarissa erityisesti Kiinan suurmarkkinat

Total War laajentaa taas toimialuettaa. Nyt tukena on kiinalaisjätti NetEase.

5.8.2019 22:14

Korttipelikuume on ottanut valtaansa viimeisimpänä Total Warin. Strategiasarjaa hallinnoiva Creative Assembly on ilmoittanut, että sillä on ainakin näin aluksi Kiinan markkinoita varten valmisteilla oma nimenomaan keräilykorttipelimuottiin sovitettu Total War: Elysium, jonka auttaa tuomaan itäisille markkinoille teknologiajätti NetEase.

Tekeillä Elysium on pc:lle ja mobiililaitteille. Yksityiskohdat siinä ovat vähissä, joskin sen kotisivut vihjailevat tulevasta jo esittelemällä historiallisia hahmoja korttipöydän ääressä.

NetEasen avulla Creative Assembly elvyttää Kiinassa myös verkkopeli Total War: Arenan, jonka tukeminen lopetettiin jo kertaalleen vajaa vuosi sitten. Creative Assembly toteaakin, että Kiinan antaman vauhdin myötä Arena voisi saadaa vielä uuden mahdollisuuden myös lännessä.

Total War otti ison askeleen Kiinassa aiemmin tänä vuonna Total War: Three Kingdomsilla, joka osoittautui maassa isoksi menestykseksi osin varmasti juuri kiinalaisten teemojensa ansiosta. Hallussaan NetEase pitää parhaillaan myös muita julkaisuoikeuksia sarjan eri osiin.

Creative Assembly vakuuttaa, ettei diili vaikuta yhtiön toimintaan lännessä, vaan että esimerkiksi sen nykyiset kehityssuunnitelmat pysyvät ennallaan. Lähinnä diili tarkoittaa studion mukaan sitä, että sen pelit saavat useampia pelaajia, mikä luonnollisesti auttaa tukemaan sen toimintaa.

Lähde: Total War (kotisivu)

Lisää luettavaa