Total War -strategiasarja syvenee uusilla Total War Saga -peleillä

Uusi Total War -alisarja Total War Saga on tekemässä tuloaan ja sen on määrä keskittyä pienempiin historiallisiin tapahtumiin kuin tavanomaisesti.

5.7.2017 16:05

Creative Assembly on paljastanut uuden alisarja Total War -strategiapeleilleen. Isompien sarjan osien rinnalla se on aikeissa julkaista jatkossa Total War Saga -brändättyjä pelejä, joiden on määrä keskittyä pienempiin historiallisiin tapahtumiin kuin tavanomaiset Total War -strategiat.

Yhtenä esimerkkinä Total War Saga -kaavasta Creative Assembly on antanut vuonna 2012 julkaistun Total War: Shogun 2 – Fall of the Samurain, joka oli itsenäinen Japanin shōgunien lopunaikaan keskittynyt laajennus. Laajennus keskittyi vain muutaman kuukauden sisäisiin tapahtumiin, mutta tarjosi silti hyvin tutunlaisen Total War -kokemuksen.

Ensimmäistä Total War Saga -peliä Creative Assembly ei ole halunnut paljastaa vielä virallisesti, mutta se on vihjannut sen olevan eräänlainen henkinen seuraaja Total War: Rome II:lle. Sen ohella Creative Assemblyn on kerrottu työstävän myös uutta isompaa historiallista Total War -peliä sekä tietysti syksyllä toisen osan saavaa Total War: Warhammer -trilogiaa. Total War: Arena saattaa sekin joskus valmistua.

Lähde: Total War Blog

Lisää luettavaa