Total War -sarja täyttää 15 vuotta – joko pian on Warhammer-osan aika?

Total War -sarja se vain vanhenee. Tapahtuman kunniaksi Warhammer-aiheinen sarjan osa näyttäisi tosiaan olevan tulossa.

10.3.2015 23:42

The Creative Assemblyn strategiapelisarja Total War täyttää tänä kesänä 15 vuotta. Suuren päivän lähestyessä pelisarjan kehittäjät ovatkin alkaneet nyt käynnistämään juhlallisuuksia julkaisemalla trailerin, joka sekä katsoo Total Warin historiaan että hieman myös sen tulevaisuuteen.

The Creative Assembly on lupaillut, että kuluvasta vuodesta tulisi vielä sen suurin. Tähän mennessä se onkin saanut ulos jo Total War: Attilan, mutta sen ohella paljon muutakin pitäisi olla vielä tulossa. Tiedossa jo ainakin on, että studio työstää parhaillaan sekä kevytstrategiapeli Total War Battles: Kingdomia että myös verkkoareenamätkintä Total War: Arenaa. Niiden ohella yhtiön on kuitenkin odotettu myös paljastavan pian virallisesti uuden Warhammer-teemaisen sarjan osan.

Warhammer-aiheisesta Total War -pelistä saatiin alkujaan vahvoja vihjauksia tammikuussa uuden Total War -taidekirjan sisältämän informaation myötä. Viimeisimpänä vihiä on nyt tarjonnut myös juurikin oheisen Total Warin juhlatrailerin loppu murahteluillaan.

Pelkästä Total Warista The Creative Assemblyn tulevaisuus ei kuitenkaan välttämättä koostu. Italialainen verkkosivu Z-Giochi on nimittäin huomannut, että Alien: Isolationista vastannut studion konsolitiimi hakee parhaillaan uusia työntekijöitä uutta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle kehitteillä olevaa ”AAA-tason” peliään varten. Muun muassa verkkopeliohjelmoijalle löytyisi studiossa käyttöä.

Lähde: Z-Giochi, The Creative Assembly

Lisää luettavaa