Creative Assemblyn ja Wargamingin ilmainen verkkostrategiapeli Total War: Arena on sulkeutumassa. Pelin kotisivuilla tehdyn ilmoituksen mukaan sen palvelimet suljetaan ensi vuonna 22. helmikuuta, kun jo nyt mahdollisuus ostaa kultaa ja rekisteröityä peliin on lakkautettu.

Creative Assembly kertoo sulkeutumisen syyksi sen, ettei pelin avoin betatesti täyttänyt kaikkia sen odotuksia. Se kiittää kuitenkin kehityksessä tähän asti auttanutta yhteisöä ja lupaa, että Arenaa tehnyt tekijätiimi siirtyy yhtiössä muiden Total War -projektien pariin jakamaan kokemuksiaan.

Hyvityksenä Creative Assembly tarjoaa pelin pelaajille Wargaming Game Centerin kautta joko Total War: Medieval II:ta tai lisäsisältöä Total War: Warhammeriin, Rome II:een tai Attilaan. Wargaming on käynnistänyt myös siirtymiskampanjan, jossa Arenan pelaajat voivat saada etuja hyppäämällä World of Tanksin, World of Warplanesin tai World of Warshipsin pariin. Arenassa käyttämättä tähän mennessä jäänyttä kultaa voi myös yhtälailla siirtää kyseisiin peleihin.

Lisätietoja hyvityksestä voi katsastaa lähdelinkistä.

Ensimmäistä kertaa Total War Arena paljastettiin jo vuonna 2013, kun taas varsinaiseen avoimeen testiin se tuotiin vasta aiemmin tänä vuonna. Wargaming hyppäsi mukaan projektiin vuonna 2016 tarjoten Creative Assemblylle muun muassa resurssejaan ja ilmaispeliosaamistaan.

Lähde: Total War: Arena

Lisää luettavaa