Taas yksi varhaisjulkaisuaika lähestyy päätöstään, sillä Torchlight III on saanut virallisen julkaisupäivän. Peli valmistuu niin pc:tä, PlayStation 4:ää kuin Xbox Oneakin varten 13. lokakuuta.

Switch-versio on sekin tulossa vielä myöhemmin tänä vuonna.

Pc:llähän peliä on voinut pelailla early access -kuosissa jo viime kesäkuusta alkaen. Parhaillaan sen voikin napata haltuunsa vielä 30 eurolla, kun virallisen julkaisun myötä hinta kohoaa noin 40 euroon.

Torchlight III:lla on ollut kohtalaisen mutkikas matka valmistumiseen. Peli julkistettiin alkujaan vuonna 2018 ilmaisseikkailu Torchlight Frontiersina, mutta pelaajapalautteen ja kehittäjien omien tuntemusten myötä suunta vaihtui alkuvuodesta perinteisempään Torchlight-suuntaan.

Torchlight III:n on tehnyt julkaiisja Perfect Worldin alaisuudessa Echtra Games, joka koostuu monista sarjan alun perin luoneen Runic Gamesin tekijöistä. Ainakaan vielä varhaisjulkaistuna se ei ole saanut silti sarjan aiempien osien kaltaista hehkutusta. Kirjoitushetkellä pelin Steam-käyttäjäarviointien keskiarvo pyörii ”vaihtelevan” paikkeilla.

Lähde: Torchlight III (kotisivu)

Lisää luettavaa