Toimintaroolipelisarja Torchlightin jatkajaksi kaavailtu Torchlight Frontiers on laitettu kehityssuuntansa osalta uusiksi.

Viimeiset puolitoista vuotta pelistä kaavailtiin ilmaista ja raskaammin nettiominaisuuksiin nojaavaa kokemusta, mutta nyt peliä muovataankin enemmän rakenteeltaan ensimmäisen ja toisen Torchlightin kaltaiseksi. Tulossa on siis kertamaksullinen peli, joka etenee eri lukuihin jaettuna ja iso osa alueista ovat tutkittavissa nyt lähtökohtaisesti yksityistilassa. Nimikin vaihtuu samalla Torchlight 3:ksi.

Toisiin pelaajiin voi yhä kyllä törmätä kylissä, joissa on mahdollista muodostaa yhtälailla omia seikkailijaryhmiä. Halutessaan pelin voi alusta alkaen kuitenkin myös säätää offline-tilaan, jolloin nettiyhteyden kanssa ei tarvitse säätää alkuunkaan.

Pelissä nyt testausvaiheessa ollut oikeaa rahaa hyödyntävä kauppa lähtee sekin hiivattiin. Peli on samalla vahvistunut julkaisija Perfect Worldin oman Arc-palvelun lisäksi Steamiin.

Kehittäjä Echtra Gamesilla todetaan, että muutokset tehtiin niin pelaajapalautteen kuin kehittäjien omien kokemuksen pohjalta. Tarkoituksena se olisi saada pc:lle vielä tämän vuoden aikana ja konsoleille jossain vaiheessa tämän jälkeen.

Lähde: Torchlight 3 (kotisivu)

Lisää luettavaa