Top Spin -pelisarjan jatko on saanut julkaisupäivänsä.

Alkuvuodesta paljastettu Top Spin 2K25 on pitkäikäisen tennispelisarjan ensimmäinen uusi osa 13 vuoteen. Kokonaisen konsolisukupolven väliin jättäneen pelisarjan luvataan saavan nykyisten ja entisten tennistähtien loistoa ja modernia tennissimulaatiota.

Top Spin 2K25:n kerrotaan sisältävän kaikki neljä Grand Slam -turnausta tapahtumapaikkoineen, joiden lisäksi mukana on 11 muuta aitojen esikuvien perusteella mallinnettua pelipaikkaa. Pelissä olevalle 48 kentälle pelaamaan pääsevät Emma Raducanun, Coco Gauffin, Fraces Tiafoen ja Iga Świątekin kaltaisten aktiivipelaajien rinnalla myös eläköityneet tähdet, kuten Serena Williams, Roger Federer, Andre Agassi, John McEnroe ja Steffi Graf. Pelaajat pääsevät myös syventymään tenniksen saloihin McEnroen opastamana TopSpin Academy -pelimuodossa.

Mafia-pelisarjan kolmannen osan ja Mafia Definitive Editionin kehittäjänä tunnetun Hangar 13:n kehittämä Top Spin 2K25 julkaistaan 26. huhtikuuta pc:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle. Peli tulee saataville myös Deluxe Edition- ja Grand Slam Edition -painoksina, jotka tarjoavat esimerkiksi varhaispääsyn peliin, kosmeettisia höysteitä ja pelin sisäistä valuuttaa.


Lähde: 2K

Lisää luettavaa