Tony Hawk’s Pro Skater 5:ssä suhaillaan 20 kaverin kanssa

Tony Hawk's Pro Skater 5:n verkkomoninpelistä on saatu lisätietoja. Valitettavasti teos tukee verkkopeliä vain nykysukupolvella.

26.6.2015 08:00

Syksyllä ilmestyvän Tony Hawk’s Pro Skater 5:n verkko-ominaisuuksista on saatu lisätietoja.

Pelin verkkopeli toimii kuin suuri skeittipuisto: maksimissaan 20 pelaajaa ympäri maailman voi rellestää samassa tilassa, ja sessioon voi liittyä ja siitä voi poistua saumattomasti. Tarjolla tulee olemaan erilaisia verkkotehtäviä, -haasteita ja -kisoja, joihin voi osallistua joko kavereidensa tai tuntemattomien kilpakumppaneiden kanssa.

Pelaajat voivat myös aikaisempien Pro Skater -pelien tapaan rakennella omia puistojaan kenttäeditorilla ja jakaa niitä verkossa muulle maailmalle.

Peli tulee tukemaan verkkomoninpeliä vain PlayStation 4:llä ja Xbox Onella. 

Alla olevalla videolla nähdään pelin kehitystyön ohella myös varsinaista pelikuvaa. On myönnettävä, että nostalgiaan nojaava Pro Skater 5 vaikuttaisi pikavilkaisulta näyttävän enemmän puhtaalta Tony Hawk -peliltä kuin moni edeltäjänsä.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 ilmestyy PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 29. syyskuuta. Pelin PlayStation 3- ja Xbox 360 -versiot seuraavat perässä joulun alla.

Lähde: PlayStation Blog, Eurogamer

Lisää luettavaa