Tony Hawk’s Pro Skater 5 paljastui virallisesti – juuret kutsuvat jälleen

Tony Hawk -sarja yrittää paluuta juurilleen tänä vuonna saapuvalal Tony Hawk's Pro Skater 5:llä.

5.5.2015 19:03

Tovin aikaa sitten julkisuuteen lipsahtanut Tony Hawk’s Pro Skater 5 on paljastunut nyt virallisesti. Pelilehti Game Informer tietää kertoa, että legendaarinen rullalautailusarja tekee paluun tänä vuonna niin PlayStation 4:llä kuin myös Xbox Onella ja jossain vaiheessa myös vielä sekä PlayStation 3:lla että Xbox 360:llä.

Pelin kehityksestä vastaa Robomodo, joka hoiteli aikoinaan esimerkiksi Tony Hawk’s Pro Skater HD:n ja Tony Hawk: Riden kehitystyön. Tony Hawk 5:n on määrä tarkoittaa sarjalle paluuta sen pelillisille juurille, mikä tapahtuu ilmeisesti myös paikoin varsin hulluttelevissa tunnelmissa. Ajoittain vanhaa skeittailua on määrä piristää nimittäin erilaisilla power up -voimilla ja haasteilla, jotka voivat muovata pelattavuutta tukemaan esimerkiksi jonkinlaista skeittihenkistä ammuntaa.

Tarkoituksena Tony Hawk’s Pro Skater 5:n on tukea niin yksin- kuin moninpeluutakin. Moninpeluu tapahtuu pelissä sekä kilpailullisessa hengessä että myös yhteistyön muodossa pelin eri kentistä löytyvien tehtävien tarjotessa välillä mahdollisen tukeutua kavereihin. Skeittaajiaan pääsee jollain tavalla myös keräämään tasoja.

Jonkinlainen kenttäeditori on pelissä myös mukana. Omia kenttiään pitäisi pystyä jakamaan muille pelaajille netin välityksellä.

Läjän kuvia tulevasta löytää Game Informerin kotisivuilta.

Lisää luettavaa