Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 saa sinivalkoista edustusta – ennakkotilausdemo päivättiin

Lizzie Armanto on taas mukana menossa!

24.6.2020 15:05

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2:n skeittaajatarjontaan on vahvistettu joukko tuoreita lisäyksiä. Jo ennakkoon tiedettiin, että useampikin allkuperäispelien skeittaaja tekee pelissä paluun ja hauskasti vielä nykyisessä vanhemmassa kuosissaan. Mukaan saadaan kuitenkin myös hieman tuoreempia nimiä, joista paljastettiin lista osana lyhyttä uutuustraileria.

Mukaan lisäyksiin mahtuvat niin Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Shane O’Neill, Riley Hawk, Tyshawn Jones sekä tietysti Lizzie Armanto. Armanto saattaa olla nimenä tuttu vähemmänkin rullalautailuskeneä seuraaville, sillä Yhdysvaltain ja Suomen kakoiskansalaisuuden omaavan urheilijan on ollut tarkoitus edustaa Suomea Tokion olympialaisissa.

27-vuotias Armanto on nähty aiemmin mukana myös Tony Hawk’s Shred Session -mobiilipelissä ja Tony Hawk’s Pro Skater 5:ssä.

Trailerin yhteydessä Activision on vahvistanut samalla, että Tony Hawk’s Pro Skater 1+2:sta digitaalisen ennakkotilauksen tehneet pääsevät kokeilemaan peliä 14. elokuuta alkaen. Tuolloin saataville tuodaan nimittäin pelin Warehouse-kenttään sijoittuva demo.

Varsinaisen julkaisunsa Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 saa 4. syyskuuta PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja Epic Games Storessa.

Lisää luettavaa