Tony Hawk 5 on rikki ja Activision tietää sen – ilmaista lisäsisältöä luvassa

Activision lupaa ainakin yrittää, että haukutun Tony Hawk's Pro Skater 5:n tarjoamaa pelikokemusta vielä parannettaisiin. Se on samalla vahvistanut, että peli on saamassa lähitulevaisuudessa hieman lisäsisältöä

2.10.2015 15:15

Tänään virallisesti Eurooppaankin asti rantautunut Tony Hawk’s Pro Skater 5 ei ole juuri saanut pelaajia hurraamaan laadullaan. Pitkin kuluvaa viikkoa peli on kerännyt nauruja ja hämmennystä muun muassa lukuisilla bugeillaan ja muilla teknisillä ongelmillaan, minkä lisäksi sen sisällön laadun ei muutenkaan ole katsottu olleen erityisen hyvää.

Julkaisija Activision onkin nyt tiedottanut olevansa tietoinen ainakin uuden pelinsä teknisistä ongelmista ja luvannut tekevänsä työtä sen eteen, että pelikokemusta voitaisiin parantaa. Vielä minkäänlaista aikataulua mahdollisille korjauspäivityksille se ei ole vielä antanut, mutta lupaus ilmaisesta lisäsisällöstä on kuitenkin jo saatu. Lähitulevaisuudessa peliin on tarkoitus saada vielä ainakin kaksi uutta kenttää ja viisi uutta rullalautailijaa.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 on ollut ensimmäinen perinteisemmän luokan Tony Hawk -peli sitten vuonna 2012 julkaistun Tony Hawk’s Pro Skater HD:n. Molempia pelejä on ensisijaisesti työstänyt chigacolainen Robomodo. Myös HD keräsi aikoinaan kritiikkiä erityisesti tuntumastaan ja fysiikkamallistaan, mutta varsinkin nyt Tony Hawk 5:n kohdalla sopii pohtia, miten tiukalla budjetilla ja aikataululla Activision on laittanut kehittäjänsä jälleen työskentelemään.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa