Tomb Raider -kehittäjä Crystal Dynamics on aloittanut yhteistyön geokätkentäyritys Groundspeakin kanssa.Uusi aarteenetsintäkampanja toimii airuena loppuvuodesta julkaistavalle videopelille. Suunnitelmissa saavutuksia Tomb Raiderin hengessä.

Crystal Dynamicsin Karl Steward on innoissaan yhteistyöstä.
– Groundspeak ja geokätkentä ovat täydellinen pari Tomb Raiderille. Maailmanlaajuisten aarteenetsintähaasteiden kehittäminen tulee olemaan erittäin hauskaa.

– Moni meistä on pelannut Tomb Raidereita vuodesta 1996 ja olemme innoissamme yhteistyöstä Crystal Dynamicsin kanssa, Groundspeakin toimitusjohtaja Jeremy Irish summaa.

Tomb Raiderin keskeisimmät teemat ovat seikkaileminen ja uuden löytäminen. Ne herättävät sisäisen tutkimusmatkailijan meissä kaikissa, aivan kuten geokätkentäkin. Olemme täpinöissämme yhteistyön antamista mahdollisuuksista tarjota viihdettä niin pelisarjasta, kuin geokätkennästä nauttiville.

Geokätkentä on ulkoilua, aarteenetsintää ja modernia satelliittipaikannustekniikkaa yhdistävä urbaani harrastus. Oman sijaintinsa lähimpiä kätköjä voi tutkia vaikkapa täältä. Harrastamaan voi lähteä vaikka heti, jos älypuhelimesta löytyy GPS-paikannin.

Lähde: Gameinformer

Lisää luettavaa