Xboxeilla jo tavatun Rise of the Tomb Raiderin ohjaajana toiminut Brian Horton ei ole enää osa kehittäjä Crystal Dynamicsia. Studio on tiedottanut asiasta Tomb Raider -sarjan virallisella Tumblr-sivustolla, minkä ohella mies itse on paljastanut toimivansa jatkossa taiteellisena johtajana Call of Duty -sarjasta tunnetulla Infinity Wardilla.

– Työskenneltyäni kahden mahtavan pelin parissa perheeni ja minä olemme päättäneet palata eteläiseen Kaliforniaan uuden seikkailun merkeissä. Vaikka olenkin surullinen jättäessäni Crystalin, odotan innolla voidessani pelata heidän tulevia pelejä fanina, Horton kertoi Tumblr-sivustolle jätetyssä jäähyväisviestissään.

Rise of the Tomb Raiderin lisäksi Horton ehti toimia Crystal Dynamicsilla myös vuonna 2013 julkaistun Tomb Raiderin taiteellisena johtajana. Ennen uraansa Crystal Dynamicsilla mies vaikutti myös esimerkiksi alkuperäisen Medal of Honorin ja Silent Hill Homecomingin kehityksessä.

Crystal Dynamicsilla tapahtui aiemmin viime vuonna myös varsin suuren tason työtenkijämuutos, kun studion johtaja Darren Gallagher päätti suunnata kohti uusia haasteita. Toistaiseksi tiedossa ei ole, mitä studio on aikeissa tehdä sen jälkeen, kun se on saanut ulos Rise of the Tomb Raiderin pc:lle nyt tammikuun lopulla ja PlayStation 4:lle vuoden päätteksi.

Lähde: Tomb Raider Tumblr, Brian Horton (LinkedIn)

Lisää luettavaa