Tom Holland on epäileväinen Uncharted-elokuvan roolisuorituksestaan – ”se oli tärkeä oppimiskokemus”

Tom Holland ei ole ollut välttämättä tyytyväinen roolisuoritukseensa Uncharted-elokuvassa, vaikka lopputulos onkin häneltä vielä näkemättä.

28.2.2021 21:47

Näyttelijä Tom Holland on kommentoinut kovin avoimeen sävyyn tulevassa Uncharted-elokuvassa tekemäänsä roolisuoritusta

Kommentti tuli ilmi GQ-julkaisun tuoreessa haastattelussa, jossa elokuvan tyyliä rinnastetaan löyhästi Michael Bayn toimintaelokuviin. Käytännössä tämän kerrotaan tarkoittaneen, että näyttelijältä vaadittiin elokuvassa alituiseen hetkiä, joissa tämä näytti ”siistiltä”. Se ei ollut ilmeisesti aina luonnollista edes nuorta Nathan Drakea esittävälle Hämähäkkimies-konkarille.

– Siinä vaiheessa kun alat huolehtia, että näytätkö otossa hyvältä, muuttuu näytteleminen muuksi kuin hahmon esittämiseksi. Koen, että Uncharted-esityksessäni on hetkiä, jolloin tavallaan vaivuin lumouksen alle miettien, että haluan näyttää hyvältä ja haluan tästä siistin hetkeni, Holland kuvailee.

Holland huomioi, ettei hän ole nähnyt vielä valmista elokuvaa, eikä näin ollen osaa sanoa, oliko hänen suoriutumisensa lopulta hyvä lopputuloksen kannalta. Holland myös kuvailee pullistelun toimineen vähintään tärkeänä oppimiskokemuksena hänelle.

– Se oli virhe ja asia, jota tuskin teen enää uudelleen.

Uncharted-elokuva on nykytietojen mukaan saamassa maailmanensi-itlansa 11. helmikuuta 2022.

Lähde: GQ

Lisää luettavaa