Tom Clancy valloitti uusimman Humble Bundlen – mitäs näistä nyt maksaisi?

Uusimmalla Humble Bundlella voi vetää kunnon Tom Clancy -överit, jos siltä vain tuntuu.

2.9.2015 23:13

Mikäli ajatus Tom Clancysta sattuu millään tavalla lämmittämään mieltä, voi uusin Humble Bundle -paketti pakottaa laittamaan hieman jäitä hattuun. Ubisoft on nimittäin ottanut seuraavaksi kahdeksi viikoksi haltuun osoitteen humblebundle.com ja tuonut saataville noin kymmenen Clancy-brändättyä pc-peliä osana uutta Humble Tom Clancy Bundle -pakettia.

Maksoi uudesta Humble Bundlesta aikalailla mitä tahansa, saa siitä mukaansa aina niin Rainbow Sixin, Rainbow Six 3:n laajennuksineen, Rainbow Six Vegasin, Splinter Cell: Chaos Theoryn, alkuperäisen Ghost Reconin kuin myös pääsyn Rainbow Six Siegen beetaan. Ohittamalla paketista maksetun keskimääräissumman saa mukaan vielä myös alkuperäisen Splinter Cellin, Splinter Cell Convictionin, Rainbow Six: Vegas 2:n sekä joukon myöhemmin paljastuvia Clancy-tuotteita.

Maksamalla paketista suosiolla kymmenen dollaria, kasvaa se myös vielä Splinter Cell Blacklistilla ja Ghost Recon: Future Soldierilla. Mikäli kaupan päälle haluaa vielä Rainbow Six Siegen ennakkotilauslipukkeen, t-paidan ja 66 prosentin Ubisoft-alennuskupongin Humble Storeen, on paketista pulitettava suosiolla 75 dollaria (n. 67€).

Paketin ostamalla tukea voi antaa tällä kertaa sekä Extra Life- että myös Operation Supply Drop -järjestöille kuin myös tietenkin Ubisoftille ja Humble Bundlelle. Huomioida kannattaa, että paketin pelit vaativat kaikki Ubisoftin oman Uplay-ohjelman toimiakseen.

Lisää luettavaa