Toisen maailmansodan räiskintäpeli Red Orchestra 2 saatavilla nyt veloituksetta!

Tripwire Interactive tarjoaa vuorokauden ajan ilmaiseksi Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -peliään.

23.4.2014 22:51

Siellä täällä kiitelty pc-räiskintä Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad on ajautunut Steamissa alennukseen, jota on hankala ohittaa. Kokonaisen vuorokauden ajan pelin voi ladata koneelleen täysin ilmaiseksi, minkä tehtyään sen saa pitää itsellään myös maailman hamaan loppuun saakkaa.

Pelin Steam-tuotesivun löytää vaikkapa tästä.

Tarjous kestää aina torstaihin noin iltakahdeksaan asti. Sen päättyessä kehittäjä Tripwire Interactive on aikeissa aloittaa viikonloppuna vielä myös toisen kampanjan, jossa se tarjoaa pelaajille mahdollisuutta kokeilla Red Orchestra 2:n itsenäistä Rising Storm -laajennusta ilmaiseksi. Kiinnostuneiden pitäisipä myös pystyä ostamaan laajennus samalla alennettuun hintaan.

Red Orchestra 2 on pian jo kolme vuotta vanha toisen maailmansodan räiskintäpeli, joka toiminnaltaan nojaa paikoin vahvastikin realismin suuntaan. Tapahtumiltaan se sijoittaa pelaajat sodan itärintamalle, jossa Neuvostoliitto ja Saksa ottavat yhteen karuissa kamppailuissa.

Pelin Rising Storm -laajennuksesta julkaistiin hiljattain Game of the Year Edition -paketti, joka kattaa kaiken laajennuksen saaman lisäsisällön kuin myös Red Orchestra 2:n moninpelisisällön.

Lähde: Steam (1), (2)

Lisää luettavaa