Toimintaroolipelisarja Ys ja Danganronpa jatkuvat Euroopassa syksyllä, myös muuta japanilaista pelattavaa tulossa

NIS America on vahvistanut taas uuden joukon pelejä länteen. Julkaisupäiviäkin on saatu.

20.2.2017 03:16

Japanilaisen Ys-toimintaroolipelisarjan viimeisin osa Ys VIII: Lacrimosa of Dana on saapumassa länteen. Pelin julkaisusta on ottanut täällä päin maailmaa vastuun NIS America, jonka on tarkoitus tuoda se vielä tämän vuoden syksyllä PlayStation 4:lle, Vitalle ja Windows-koneille.

NIS vahvisti julkaisun osana tuoretta San Franciscossa järjestämäänsä lehdistötilaisuutta. Sen yhteydessä länsimaalaiset julkaisut vahvistettiin myös peleille Tokyo Tattoo Girls (Vita/Win, syksy), Culdcept Revolt (3DS, kesä), RPG Maker FES (3DS, kesä) ja Touhou Kobuto V: Burst Battle (PS4/Vita, kesä).

Julkaisupäiviäkin vahvistettiin muutamalla peleillä. Näitä olivat Danganronpa V3: Killing Harmony (PS4/Vita, 29.9.), Disgaea 5 Complete (Switch, 26.5.), Cladun Returns: This is Sengoku! (PS4/Vita/Win, 9.6.), Operation Babel: New Tokyo Legacy (Win/Vita, 16.5./19.5.), Operation Abyss: New Tokyo Legacy (Win, 27.3.), Psycho-Pass: Mandatory Happiness (Win, 24.4.) ja The Silver Case (PS4, 21.4.).

The Silver Casen osalta NIS America on lisäksi vahvistanut, että PS4:llä peli varustetaan kahdella uudella sen loppua laajentavalla kappaleella. Viime vuonna nähtyyn pc-versioon nähden mukana on myös muutama uusi musiikkikappale.

Ohessa trailereita havainnollistamaan, mistä missäkin pelissä on kyse.

Lähde: NIS America Blog, PlayStation Blog

Lisää luettavaa