Toimintaroolipeli Zwei II päivättiin länsimaissa – eikä siihen mennytkään kuin yhdeksän vuotta

Ys- ja The Legend of Heroes -kehittäjä Nihon Falcomin pitkään vain Japanissa saatavilla ollut Zwei II -toimintaroolipeli saapuu ensi viikolla vihdoin länteen.

26.10.2017 21:53

Lähemmäs kymmenen vuotta alkuperäisen japanilaisjulkaisunsa jälkeen toimintaroolipeli Zwei II: The Ilvard Insurrection on päivätty lännessä. Ys– ja The Legend of Heroes -kehittäjä Nihon Falcomin luomus ilmestyy Steamiin, GOGiin ja Humble Storeen ensi viikolla 31. lokakuuta.

Englanniksi peliä myydään Windows-koneille 30 eurolla. Sen lokalisoinnista on vastannut Nihon Falcomin kanssa ennenkin yhteistyötä tehnyt XSEED Games.

Zwei II kosiskelee jälleen erityisesti simppelimmän toimintaroolipeluun ystäviä, vaikkakin sen kehitysjärjestelmä onkin hieman epätavanomainen. Kokemusta ei kerätä nimittäin suoraan taisteluja voittamalla, vaan hieman Odin Spheren hengessä parantavaa ruokaa ahmimalla. Ruokaa voi luonnollisesti nauttia myös useassa muodossa, kuten raakana tai valmistettuna, mikä tuo hieman vapautta siihen, miten kokemusta hahmoilleen kerryttää.

Peli on jatko-osa pc:n lisäksi PS2:lle ja PSP:lle saapuneelle Zwei!!:lle, jota ei saatu koskaan virallisesti länteen asti.

Lisää luettavaa